Hizmetlerimiz (Profesyonel Bakım)

Deneyimsiz ve Yetkinliği Olmayan Kişilerden Sağlık Hizmeti Almanız Son Derece Üzücü ve Geri Döndürülemez Sonuçlar Doğurabilir.

Hizmetlerimiz

Evde Bakım Hizmetleri Nedir?

Evde hekim , hemşire ve yardımcı hizmetlerine ihtiyacı olan hasta veya yakınları, hizmetler hakkında bilgi almak ve hizmet başvurusu için irtibat numaralarımızdan( (0530) 651 7686 (0212) 672 8676) bizi aradığınızda; yetkili tarafından hasta hakkında gerekli bilgiler alınarak, sizin için en uygun hekim-hemşire-yardımcı branşı-ihtiyacı belirlenecek, hekim-hemşire ziyareti en kısa sürede planlanacaktır. Doktorumuz ve sağlık personelimiz, donanımlı mobil sağlık ekipmanı ile evinize gelir ve hastanız; Muayene edilir, Reçetesi yazılır, Öneriler sunulur, Gerek görülürse; Damar yolu açılır, Tetkik için kan,idrar vb. alınır, İlaç veya serum uygulaması yapılır, Röntgeni çekilir, EKG’ si çekilir, Ultrasonu/ Doppleri yapılır, İleri tetkik gerekiyorsa ambulansımız ile hastaneye sevkini sağlar. Tedavi sonrası kontrol vizitler düzenlenir. Evde Hekim Ziyareti İçin Branşlarımız; İç Hastalıkları (Dahiliye), Anestezi ve Reanimasyon (Yoğun Bakım Uzmanı), Kardiyoloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Nöroloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Onkoloji, Üroloji,

Yapılan bu ilk muayenenin ardından doktorun uygun gördüğü periyotlarda doktor ekibi tarafından kontrol ziyareti yapılmakta, hastanın ve hastalığın gidişatı izlenmektedir.

7/24 Evde Hasta Takibi:

7/24 Evde hemşirelik hizmeti ya da refakat hizmeti.

Enjeksiyon(İğne):

Dilerseniz Evinizde, dilerseniz iş yerinizde, dilerseniz kliniğimizde tüm enjeksiyon hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.(Kan ve Hormon İğneleri, IM.IV.SC.ID ve Aşı Hizmeti)

Serum:

Dilerseniz Evinizde, dilerseniz iş yerinizde, dilerseniz kliniğimizde Serum hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Perkütan Endoskopik Gastroskopi (PEG) Bakımı:

Ağız yoluyla gıda alamayan, beslenmesi amacıyla alternatif yol perkütan endoskopik gastroskopisi (PEG) olan hastaların, peg bakım ihtiyacının karşılanması ve bu konuda hasta/hasta yakınlarına eğitim verilmesi.

Kolostomi Bakımı:

Kolostomili Bireylerde oluşabilecek komplikasyonların önlenmesi; gerekli bakımın yapılması ve eğitimin verilmesi. Dekübitus (Yatak – Bası Yarası) Bakımı: Hastalarda bası yaralarının oluşumunun önlenmesi ve yara iyileşmesinin çabuklaştırılması, takip edilmesi ve hasta yakınlarına konuyla ilgili eğitimin verilmesi.

Trakeostomi Bakımı:

Trakeostomi Bakımı: Trakeostomi yolu ile nefes alması sağlanan bireylerde alt solunum yollarında muhtemel enfeksiyonların oluşmasını önlemek için bakım yapılması.

Nazogastrik(Beslenme) Sonda Takılması:

Ağız yoluyla gıda alamayan hastalara, beslenmesi amacıyla alternatif yol olarak burun yoluyla Nazogastrik Sonda takılarak hastaların beslenme ihtiyacının karşılanması ve bu konuda hasta / hasta yakınlarına eğitim verilmesi.

Üriner Kateterizasyon(İdrar Sondası) Uygulaması:

Normal yolla idrar yapamayan hastalarda, idrar boşaltmak için steril teknik kullanılarak, güvenli bir şekilde mesaneye kateter uygulanması.

Mesane İrrigasyonu:

Normal yolla idrar yapamayan hastalarda, idrar boşaltmak için steril teknik kullanılarak, güvenli bir şekilde mesaneye kateter uygulanması sonucu uzun süre kullanımlarda ya da başka nedenler ile oluşan kateter deki tıkanıkların uygun yıkama solüsyonu ile giderilmesi işlemidir.

Intravenöz Katater Uygulaması:

Hastalara serum-ilaç vermek ve damar yolu ile beslemek için steril teknik kullanılarak damar yoluna katater uygulanması.

Laboratuvar Örnekleri Alınması(Kan-İdrar ve Kültür):

Hastanın primer hekimi tarafından uygun görülen laboratuvar örneklerinin alınması. (Kan tahlili, idrar kültürü, balgam kültürü, kan kültürü, gaita kültürü vb.)

İlaç Uygulaması:

Hastanın primer hekimi tarafından uygun görülen ilaç tedavisinin uygulanması.

Tansiyon, Nabız, Ateş, Solunum Ölçümlemesi:

Hastanın genel durumu hakkında önbilgi verecek olan yaşamsal bulguların doğru bir şekilde ölçülerek, kayıt altna alınması ve hastanın takibinin yapılması.

Parsiyel Oksijen Ölçümlemesi (SpO2):

Parsiyel Oksijen Ölçümlemesi (SpO2)

Hastanın Enteral Beslenmesi:

Herhangi bir nedenle oral yolla besin ihtiyaçlarını karşılayamayan hastaların, besin ihtiyaçlarının enteral yolla (burun yoluyla) güvenli bir şekilde karşılanmasının sağlanması.

Hastanın Parenteral Beslenmesi:

Herhangi bir nedenle oral yolla besin ihtiyaçlarını karşılayamayan hastaların, besin ihtiyaçlarının Intravenöz Katater (Damar Yolu ile) güvenli bir şekilde karşılanmasının sağlanması.

Ailem Evde Sağlık Hizmetleri, 0 (530) 651 7686 (0212) 672 86 76 bizi aradığınızda, Birey ortamında Hekim ya da Hemşire tarafından ziyaret edilerek ,yetkili tarafından ihtiyacınız belirlenir ve siz zahmet etmeden tüm ekipmanınız dilediğiniz adrese hızlıca ulaştırılır.